hirado.hu M1 M2 M3 M4 Duna Duna World Kossuth Petőfi Bartók Dankó in english ROMÂNĂ
Tisztelt Látogatónk!

Ön most az mti.hu honlapot olvassa. Ez a szolgáltatói felület kizárólag a Magyar Távirati Iroda azon tartalmát teszi közzé, amely a nemzeti hírügynökség saját forrásából készült, magyar nyelven íródott, és melynek felhasználása, átvétele az „Általános Felhasználási Feltételek” betartásával díjfizetés nélkül megtehető. Ez a tartalom a teljes hírfolyam szöveges részének mintegy 65-70%-át teszi ki, a fotók tekintetében pedig a naponta készült saját, friss felvételek közel felét.

Ha Önnek munkája során nem elégséges ez a tartalom, és szükségesnek látja az MTI teljes hírfolyamához történő hozzáférést, úgy módja van arra előfizetni.

A teljes hírfolyam az ingyenes tartalmon túl az alábbi hírfajtákat, eseményjelző illetve naptárszolgáltatásokat tartalmazza:
  • a speciális hírügynökségi attribútumokkal bíró szöveges híranyagok (pro domo, összefoglaló, előzetes, háttér, embargós anyagok, hírügynökségi lapszemle stb.),
  • az MTI partnerhírügynökségeitől, és a nem saját forrásból származó, vagy feldolgozott hírek,
  • MTI teljes Agenda-szolgáltatása (a Napi Tükör időben korlátlan kiterjesztése)
  • MTI Évfordulónaptár.
Ezen felül előfizethet az MTI egyéb szolgáltatásaira is, mint a napi és archív fotók, angol nyelvű hírek, hírlevelek, hangos hírek, Magyar Közélet Kézikönyve (MKK), stb. Minden további kérdésére készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

MTVA – Archívum és tartalomkereskedelmi igazgatóság
1034 Budapest, Kunigunda útja 64.
Telefon: +36-1-7595135
e-mail: tartalomertekesites@mtva.hu


Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.